Teemaklinikka – IPR-päivä

Tiistai 7.11.2017 klo 08.30 –  12.00

Tekes, EK, Kauppakamari, PRH, Suomen Yrittäjät ja Viestintävirasto

HELSINKI. Mitä IPR:t ovat ja miten niitä voi hyödyntää liiketoiminnassa. Tilaisuus on suunnattu startupeille ja pk-yrityksille.

Aika: 7.11.2017 klo 8.30-12.00 (Ennakkoon varatut asiantuntijatapaamiset klo 13-16)

Paikka: Patentti- ja rekisterihallitus, auditorio (Arkadiankatu 6 A, 00100 Helsinki)

 

Tekes järjestää 7.11.2017 yhteistyössä Elinkeinoelämän keskusliiton, Kauppakamarin, Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH), Suomen Yrittäjien sekä Viestintäviraston kanssa IPR:t liiketoiminnassa teemaklinikan. IPR muodostuu tekijänoikeudesta ja teollisoikeuksista, kuten patentti, tavaramerkki ja mallisuoja.

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus tulla kuulemaan, mistä kaikesta IPR (Intellectual Property Rights) muodostuu ja miten niitä voi hyödyntää yrityksen liiketoiminnassa. Käytännön kokemuksistaan kertovat mm. valmistavan teollisuuden, palveluliiketoiminnan ja ohjelmistoyritysten kovat ammattilaiset. Lisäksi Tekes kertoo, mistä yritys voi saada rahoitusta IPR-asioihin.

Iltapäivälle on mahdollista varata henkilökohtainen tapaaminen PRH:n patentti- tai tavaramerkkiasiantuntijan tai Tekesin rahoitusasiantuntijan kanssa kertomalla ilmoittautumisen yhteydessä kirjallisesti, mistä haluaa keskustella. Asiakkaat valitaan tapaamisiin asiakkaan tarpeen perusteella. Lisätietoa asiantuntijatapaamisten ajanvarauksesta toimitetaan henkilökohtaisesti kaikille ilmoittautuneille. Ilmoittautuminen henkilökohtaiseen tapaamiseen on sitova.

Tilaisuus on maksuton ja se on suunnattu erityisesti startup- ja pk-yrityksille.

Voit vinkata tilaisuudesta myös kollegalle, ystävälle tai asiakkaallesi.

Lue lisää, katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan: ilmoittautuminen.

Huom! Tapahtumaa on mahdollista seurata myös webcastin kautta.

Kohderyhmät: yritykset