Teemaklinikka – Miten suomalaisista ideoista tehdään menestystarinoita?

Keskiviikko 18.10.2017 klo 08.30 –  12.30

Tekes

ROVANIEMI. Suomalaisista ideoista tehdään menestystarinoita hyvän tarinankerronnan, esiintymisen ja selkeän myyntipuheen avulla.

Tekesin järjestämän teemaklinikan aiheena on miten suomalainen tarinankerronta, esiintymistaidot ja selkeä yritysesitys toimivat kasvuyrittäjän työkaluina kansainvälisissä myyntiprosesseissa. Valmentajat antavat vinkkejä palvelu-, tuote-, tai yritysidean kiteyttämiseen.

Aape Pohjavirta, Chief Evangelist, Founder at Funzi avaa tarinankerronnan mahdollisuuksia. Miten tarina luo merkitystä asiakkaalle ja yhteisöille kansainvälistymisessä. Miten yrittäjä löytää interaktiivisessa keskustelussa valmentajan kanssa oman tarinansa ja luo lisäarvoa yritykselleen.

Esiintymisvalmentaja Elsa Ervasti, Ervasti Consulting Oy:stä, kertoo mikä tekee yritysesityksestä esityksellisesti kiinnostavan. Elsa antaa neuvoja vuorovaikutuksen parantamiseen myyntitilanteessa sekä kertoo miten vuorovaikutus syventää asiakassuhteita ja auttaa rakentamaan lisäarvoa yritykselle pitkällä tähtäimellä.

Iltapäivälle on mahdollista varata 30 minuutin yksilövalmennus, one to one -meeting. Valmentajat auttavat kiteyttämään myyntipitchin suomeksi/englanniksi sujuvasti ja kiinnostavalla tavalla. Valmennettava saa vinkkejä pitchin rakenteeseen ja ydinviestin esittämiseen. Valmentajat auttavat esiintymisessä ja antavat palautetta myyntipuheesta. Ydinviestin ja tarinan uudelleen muotoilu tapahtuu vuorovaikutuksessa valmentajan kanssa. Esiintymistä ohjataan johdonmukaiseksi, jolloin se herättää kuulijan mielenkiinnon ja toimii vakuuttavana myyntipuheena.

Asiakkaat yksilövalmennuksiin valitaan ilmoittautumisen yhteydessä tehtävän kirjallisen pitchauksen perusteella. Lisätietoa asiantuntijatapaamisten ajanvarauksesta toimitetaan henkilökohtaisesti kaikille ilmoittautuneille. Ilmoittautuminen henkilökohtaiseen yksilövalmennukseen on sitova.

Voit myös ilman ajanvarausta keskustella Tekesin asiantuntijan kanssa.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Tilaisuus on suunnattu erityisesti startup-yrityksille sekä niille, joilla on mielessään hyvä idea tai keksintö, josta haluaa lähteä kehittämään liiketoimintaa.

Voit vinkata tilaisuudesta myös kollegalle, ystävälle tai asiakkaallesi.

Ilmoittaudu mukaan: Ilmoittautuminen

Lue lisää