Teemaklinikka – Asiakaslähtöisyys ja asiakaskokemuksen jatkuva parantaminen

Tiistai 3.10.2017 klo 08.00 –  16.00

Tekes

OULU. Huipputilaisuus! Enää eivät pelkät puheet riitä vaan nyt tarvitaan tekoja!

Tekes järjestää Oulussa 3.10.2017 teemaklinikan, jonka aiheena on asiakaslähtöisyys ja asiakaskokemuksen jatkuva parantaminen.
Puhujina ja sparraajina toimivat Tuija Seipell ja Nina Lappalainen.


Huipputilaisuus! Enää eivät pelkät puheet riitä vaan nyt tarvitaan tekoja!

Kilpailu asiakkaista kovenee, vaatimustaso nousee ja huonon kokemuksen sietokyky alenee. Kilpailukykyisen asiakaskokemuksen luominen ja ylläpito ovat yrittämisen minimiedellytyksiä. Se ei ole helppoa, mutta ei myöskään mahdotonta. Kaikilla on siihen mahdollisuus.

Jos haluat kuulla, miten sinä voit kehittää asiakaslähtöisesti toimintaa ja palveluja – tule mukaan innostavaan ja käytännönläheiseen aamupäivään, jonka aikana pureudutaan kokonaisvaltaisesti asiakaskokemuksen teemaan. Luvassa globaaliin asiantuntemukseen perustuvaa taustaa ja innostusta, sekä vahvaa osaamista ja käytännön kokemuksen kautta luotuja käytännöllisiä esimerkkejä kotimaisista yrityksistä.

Iltapäivän työpajassa ratkomme teemaan liittyviä haasteita. Luomme yhdessä käyttökelpoisia ratkaisuja jokaiselle, auttaen ja toisiltamme oppien. Parhaat oivallukset ja opit jaetaan lopuksi kaikkien iltapäivän ryhmätyöskentelyyn osallistuvien kesken.

Osanottajat työpajaan valitaan ilmoittautumisen yhteydessä olevan lyhyen hakemuksen perusteella. Osallistujamäärä työpajaan on rajattu. Huomaathan myös, että osallistuminen iltapäivään vaatii paikalla olon myös aamupäivällä.

Aamupäivän yhteisen osuuden jälkeen voit ilman ajanvarausta keskustella Tekesin asiantuntijan kanssa.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin, mutta se on suunnattu ensijaisesti yrityksille, joille asiakas ja yrityksen kannattavuus ovat tärkeintä sekä niille, joilla on mielessään hyvä idea tai keksintö, josta haluaa lähteä kehittämään liiketoimintaa. Voit vinkata tilaisuudesta myös kollegalle, ystävälle tai asiakkaallesi.

Jos asiakas on sinulle tärkein – tämä on sinun tilaisuutesi!

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä

Lue lisää