Huumorista yrityksille työkaluja – (Varuste)lekalla päähän! HURMOS-hankkeen loppuseminaari

Torstai 14.9.2017 klo 11.30 –  16.00

Tekes

OULU. Tilaisuudessa kerrotaan huumorin aitoudesta, siitä kiinni pitämisestä sekä huumorin eduista kansainvälistymisessä sekä yritystoiminnassa. Lisäksi ohjelmassa on ohjattu verkostoitumistuokio ja mahdollisuus osallistua vuorovaikutteisiin työpajoihin sekä kuulla tarkemmin Hurmos-hankkeen tutkimustuloksista.

Tilaisuudessa Varustelekan perustaja Valtteri Lindholm kertoo Varustelekan huumorin aitoudesta, siitä kiinni pitämisestä sekä huumorin eduista kansainvälistymisessä.

Lisäksi ohjelmassa on ohjattu verkostoitumistuokio ja mahdollisuus osallistua vuorovaikutteisiin työpajoihin sekä kuulla tarkemmin Hurmos-hankkeen tutkimustuloksista Oulun yliopiston prof. Pia Hurmelinna-Laukkasen ja Oulun ammattikorkeakoulun yliopettaja Taina Vuorelan johdolla.

Työpajatyöskentelyä vetävät FH-Prof, Dr Thomas Duschlbauer ’Guerilla Innovation’ -teemalla, sekä Oulun yliopistosta tutkijatohtori Pirkko Siklander ja koulutussuunnittelija sekä tohtorikoulutettava Niina Impiö tutustuttavat osallistujat vertaismentorointiin yritysten työkaluna.

Tilaisuuden juontaa stand-up koomikko ja hyvinvointivalmentaja Päivi Kuuva.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Voit vinkata tilaisuudesta myös kollegalle, ystävälle tai asiakkaallesi.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan: Ilmoittautuminen.

Tekes järjestää myös toisen tapahtuman samana päivänä ja samoissa tiloissa. Huomioithan, että kummallakin tapahtumalla on oma ilmoittautumisensa. Käythän katsomassa Teemaklinikan sivuja täältä.
 

Lue lisää

Kohderyhmät: yritykset