Rovaniemi: Kasvua matkailuun Kaakkois-Aasiasta ja Australiasta

Keskiviikko 30.8.2017 klo 13.00 –  16.00

Tule kuulemaan ja keskustelemaan liiketoimintasi mahdollisuuksista kasvavilla matkailumarkkinoilla Australiassa ja Kaakkois-Aasiassa!

Team Finland järjestää tilaisuudet Helsingissä (18.8.), Tampereella (28.8.), Oulussa (29.8.) ja matkailuun keskittyen Rovaniemellä 30.8.

Tervetuloa mukaan ke 30.8.2017, klo 13.00 – 16.00. Santa’s Hotel Santa Claus Conference Centeriin (Korkalonkatu 29, Rovaniemi).

Tilaisuudessa Suomen suurlähettiläät, yritysten edustajat ja muut kohdemaiden asiantuntijat kertovat ASEAN-maista (Filippiinit, Indonesia, Malesia, Myanmar, Singapore, Thaimaa ja Vietnam) ja Australiasta liiketoimintaympäristöinä ja niissä tunnistetuista markkinoiden mahdollisuuksista.

Esitysten ja paneelikeskustelun lisäksi tarjolla on mahdollisuus kahdenkeskisiin keskusteluihin eri maissa toimivien Team Finland -verkoston edustajien kanssa.

Löydät kohdemaihin liittyviä raportteja, markkinamahdollisuuksia ja myyntiliidejä Export Finlandin Markkinoiden Mahdollisuudet -palvelusta -palvelusta maanosa- ja maakohtaisesti.

Tilaisuus on suunnattu Kaakkois-Aasian tai Australian markkinoille suuntaavien matkailuyritysten edustajille. Huom. paikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittautuminen avataan tämän viestin myötä ja se päättyy pe 25.8.2017 klo 12.00. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautumislinkki

Tapahtuman sivu

Halutessasi lisätietoja, ota yhteyttä sanna(at)visitrovaniemi.fi tai tytteli.karvonen-juntura(at)ely-keskus.fi.

Kohderyhmät: media, yritykset