Kaakkois-Aasian ja Australian TF-roadshow

Maanantai 28.8.2017 klo 12.30 –  15.30

Team Finland-verkosto ja Tampereen kauppakamari järjestävät yhdessä liiketoimintatilaisuuden Kaakkois-Aasiasta ja Australiasta. Tule kuulemaan ja keskustelemaan liiketoimintasi kasvumahdollisuuksista Australiassa ja Kaakkois-Aasiassa!

Aika: 28.8.2017 klo 12.30-15.30 (ilmoittautuminen ja kahvit klo 12:00 alkaen, ohjelma 12:30).

Paikka: Technopolis Yliopistonrinne, Haggman-sali.

Suomen suurlähettiläät muut kohdemaiden asiantuntijat kertovat ASEAN-maista (Filippiinit, Indonesia, Malesia, Myanmar, Singapore, Thaimaa ja Vietnam) ja Australiasta liiketoimintaympäristöinä ja niissä tunnistetuista markkinoiden mahdollisuuksista.

Esitysten ja paneelikeskustelun lisäksi tarjolla on mahdollisuus kahdenkeskisiin keskusteluihin eri maissa toimivien Team Finland -verkoston edustajien ja suurlähettiläiden kanssa. Nostamme tilaisuudessa esille erityisesti seuraavat teemat: terveys ja hyvinvointi, oppiminen ja koulutus sekä energia ja ympäristö.

Ohjelma 28.8, Technopolis Yliopistonrinne, Haggman-sali

12:00 ilmoittautuminen alkaa

12:30 Tilaisuuden avaus, Markus Sjölund, apulaisjohtaja, Tampereen kauppakamari.

12:40 Ajankohtaista ASEAN-maiden markkinoista.

 Päivi Hiltunen-Toivio, Suomen suurlähettiläs Indonesiassa

 Riikka Laatu, Suomen tuleva suurlähettiläs Myanmarissa

 Paula Parviainen, Suomen suurlähettiläs Singaporessa

Petri Wanner, Myanmarin alueen vastuuvirkamies

 Satu Suikkari Kleven, Suomen suurlähettiläs Thaimaassa

 Eija Tynkkynen, Finpron maajohtaja Vietnamissa

 Lars Backström, Suomen suurlähettiläs Australiassa

 13:40 Suurlähettiläiden ja asiantuntijoiden paneelikeskustelu. Juontajana Pirkanmaan Team Finland -koordinaattori Jukka Kohonen, Ely-keskus

 14:15 Pirkanmaalaisen yrityksen kokemuksia markkinoille menosta, Harri Sjöholm, hallituksen puheenjohtaja, Robit Rocktools Oyj

 14:45 Verkostoitumista ja mahdollisuus keskustella suurlähettiläiden ja Team Finland -asiantuntijoiden kanssa. Tapaamispyyntöjä voi laittaa etukäteen tämän lomakkeen lopussa.

 15:30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus on suunnattu Kaakkois-Aasian tai Australian markkinoille suuntaavien yritysten edustajille. Tampereen tilaisuus on 28.8. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Lisätietoja: Jukka Kohonen, Ely-keskus. jukka.kohonen@ely-keskus.fi tai Markus Sjölund, Tampereen kauppakamari. markus.sjolund@chamber.fi

Kohderyhmät: media, yritykset