Team Finland -päivä

Torstai 24.8.2017 klo 08.30 –  16.00

Vuoden 2017 Team Finland -päivän erityisinä teemoina ovat kansainvälinen myynti, vientikaupan rahoitus sekä ulkomaisen rahoituksen hakeminen.

Haluamme tarjota Sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tavata yhden päivän aikana 400 suomalaista yritystä sekä 200 Team Finlandin asiantuntijaa, jotka ovat saapuneet Helsinkiin 90 eri maasta.

Team Finland -päivän tavoitteena on rohkaista ja auttaa Sinua ottamaan seuraava askel yhden tai useamman markkinan osalta.

Keskitymme päivän aikana mm. seuraaviin asioihin

  • Miten myynti onnistuu eri markkinoilla, mitkä asiat pitää olla kunnossa?
  • Millainen on eri markkinoiden osto- ja myyntikulttuuri
  • Miten voisin hakea rahoitusta kansainvälisiltä markkinoilta tai Team Finland -toimijoilta, mm. eri markkinoilla tehtävien toimenpiteiden toteuttamiseen?
  • Miten muut yritykset ovat sen tehneet?


Osallistumalla Team Finland -päivään Sinulla on etuoikeus kuulla useiden yritysten kokemuksia toimimisesta eri markkinoilla: onnistumisista, epäonnistumisista ja opeista kansainvälistymisen polulla.

Lisäksi 24 klinikkaa tarjoaa sparrausta ja neuvontaa kansainväliseen kasvuun sekä ajankohtaista tietoa eri markkina-alueista ja mahdollisuuksista päivän teemoihin liittyen.

Mahdollisuus myös kahdenkeskisiin Speed Dating -pikatapaamisiin suurlähettiläiden ja muiden Team Finlandin kansainvälistymisen asiantuntijoiden kanssa.

Team Finland -päivä järjestetään Helsingissä Scandic Marina Congress Centerissä torstaina 24. elokuuta klo 8.30–16.00.


Tapahtuma on täynnä.

Kohderyhmät: media, yritykset, valtionhallinto