Programmet för de arktiska haven var ett digitalt språng

19.1.2018 12.20

Tekes program för de arktiska haven (2014–2017) (Arktiset meret) slutfördes vid årsskiftet samtidigt som Tekes blev Business Finland. I programmet finansierades cirka 140 projekt.

Läs mer »

Business Finland förbättrar servicen till företag

27.10.2017 15.41

Tekes generaldirektör Pekka Soini kommer att fortsätta som generaldirektör för nya Business Finland, när lagen har antagits. Soini arbetar intensivt tillsammans med Pertti Korhonen, som är ordförande för den s.k. förändringsdirektionen för Business Finland.

Läs mer »

IDcontrol: ”Enorm efterfrågan på trygghetstjänster i Sydafrika”

20.10.2017 7.31

Det finländska företaget IDcontrol erbjuder säkerhets- och identifikationslösningar, tillverkar prepaid-kort i Ghana och satsar på att erövra Sydafrika härnäst. Företaget har för avsikt att föra ut sitt passerkontrollsystem både för kontor och bostadshus på den sydafrikanska säkerhetsmarknaden.

Läs mer »

Evenemang

Evenemang på den finska webbplatsen

Visa alla evenemang

  Team Finland Flickr-palvelussa Team Finland Facebookissa Team Finland Twitter-palvelussa


@TeamFinland på Twitter

Vi hjälper företag ut i världen

Vi hjälper företag ut i världen

Vi främjar Finlands och finländska företags framgång i världen. Vi erbjuder information, verktyg och nätverk till stöd för internationaliseringen. Bekanta dig närmare med våra tjänster och ta kontakt. Vi hjälper ditt företag att hitta sin egen väg ut på den internationella marknaden.

Läs mer »

Vi gör Finland känt

Vi gör Finland känt

När Finland har ett gott rykte utomlands är det lättare för finländska företag att internationalisera sig och lättare att locka investeringar till Finland. På webbplatsen This is Finland kan intresserade hitta information om det finländska samhället och om dess styrkor, kultur och människor.

Webbplatsen This is Finland »

Vi lockar investeringar till Finland

Vi lockar investeringar till Finland

Vi främjar investeringar i Finland genom att producera information om Finland och om landets businessmöjligheter för utländska företag. Dessutom utvecklar och samordnar vi det arbete för att locka investeringar som görs i Finland.

Webbplatsen Invest in Finland »