Wienissä vietetään suomalaista lokakuuta muotoilun merkeissä

Finpro 10.10.2017 12.57
Tiedote

Scandinavian Design House Wienissä juhlii satavuotiasta Suomea viettämällä "suomalaista lokakuuta".  Lähtölaukaus lokakuun tapahtumalle annettiin 5.10., kun Scandinavian Design House yhteistyössä Suomen suurlähetystön ja Finpron kanssa kutsui liikkeeseensä asiakkaitaan. Noin 500 Suomen ja muotoilun ystävää valtasi pohjoismaiseen muotoiluun erikoistuneen liikkeen sohvat ja nautti rennosta tunnelmasta keskellä kauneinta design-maisemaa. Suomen Itävallan-suurlähettiläs Hannu Kyröläinen iloitsi, että Suomen juhlavuosi voitiin näin yhdistää suomalaisille niin rakkaaseen asiaan eli hyvään, korkealaatuiseen designiin.

Kuun loppuun saakka Scandinavian Design House tarjoaa suomalaista muotoilua asiakkailleen kampanjahinnoin. Alennuksia on luvassa mm. Adean sohvista, Artekin valaisimista ja huonekaluista, Iittalan Aalto-maljakosta, Marimekon uusista Unikko-tyynyistä ja huovista, Secton ja Tunton lampuista sekä Woodnotesin matoista ja asusteista. Design-yritysten edustajat olivat paikalla avajaistilaisuudessa.  Scandinavian Design Housen toimitusjohtaja Michael Frost piti tilaisuutta suurena menestyksenä.

Avajaistilaisuutta sponsoroivat myös Itävallan markkinoille vastikään tullut oululainen, kalatuotteisiin erikoistunut firma Hätälä sekä Kyrö Distillery, joka tarjoili tilaisuudessa kansainvälisesti palkittua Napue-giniään.

Lisätietoa:
Lili Lehtovuori/ Finpro, lili.lehtovuori@finpro.fi. +43 664 25 45 289
Petra Hedman/ Suomen suurlähetystö, Wien, petra.hedman@formin.fi , +43 676 848 350 305

Kuvat: Suomen suurlähetystö, Wien

uutinen

Finpro Team Finland