Uudista suomalainen vähittäiskauppa – digi-innovaatiokilpailu avattu

Tekes 13.11.2017 14.28
Tiedote

Osallistu kisaan! Haussa kotimainen digi-innovaatio mullistamaan vähittäiskauppaa (retail).

Team Finland -verkosto hakee vähittäiskaupan uudistajaa: skaalattavaa, digitaalista palvelua! Haemme myös ideaa, joka parantaa tai tarjoaa kokonaan uudenlaisen asiakaskokemuksen. Etsimme ennennäkemätöntä konseptia – suurta tai pientä – joka vie kotimaista vähittäiskauppaa kohti kansainvälisiä markkinoita.

Tärkeää on, että yrityksen tai yritysryppään idea ratkaisee olemassa olevan pulman, vastaa tiedossa olevaan tarpeeseen ja että siinä on kansainvälistä kasvupotentiaalia. Me Team Finlandissa autamme viemään ideaa eteenpäin.

Kilpailulla vauhditetaan uusien suomalaisten, digitaalisuutta hyödyntävien vähittäiskaupan palvelujen ja ratkaisujen kehittämistä ja menestymistä.

Voittajalle tarjoamme kehityspolun ideasta myyntiin.

Polku sisältää sparrausta, pääsyn osaksi Tekesin dLab-palvelumuotoilukokonaisuutta arvoltaan 20 000 euroa, rahoitusmahdollisuuksien kartoituksen ja neuvonnan sekä verkostoitumista. Lanseerauksen jälkeen on mahdollisuus päästä näkyvästi mukaan Team Finlandin markkinoinnin ja myynninedistämisen toimenpiteisiin.

Ilmoita meille ideasi 1.12.2017 mennessä. Voittaja julkaistaan joulukuussa 2017 ja dLab-prosessi toteutetaan tammi-helmikuussa 2018.

Ilmoita ideasi tästä! Kysy lisää

Kari Pokkinen
Ohjelmajohtaja
Finpro
p. 040 343 3303
kari.pokkinen (at) finpro.fi