Myynnin kehittäminen on kansainvälistyvän yrityksen elinehto

Tekes 24.8.2017 13.01
Uutinen

Yli 600 suomalaisyritysten johto- ja kansainvälisen myyntiportaan edustajaa tapasi Helsingissä 24.8.2017 järjestetyssä Team Finland -päivässä 300 Team Finland -asiantuntijaa, jotka olivat saapuneet Helsinkiin 90 maasta.

Viidennen kerran järjestetyn Team Finland -päivän teema ”Kansainvälinen myynti, vientikaupan rahoitus sekä ulkomaisen rahoituksen hakeminen” houkutteli paikalle paljon yrityksiä. Yritysten ja asiantuntijoiden speed dateja järjestettiin päivän aikana liki 700.

Päivän aikana 50 suomalaisyrityksen edustajat kertoivat kansainvälistymistarinansa ja kuinka he olivat hyödyntäneet erilaisia yrityspalveluita. Yrityksille oli valmisteltu tänä vuonna peräti 23 klinikkaa, jotka tarjosivat tietoa Team Finlandin vienti-, rahoitus- ja neuvontapalveluista. Paikalla oli  yrityksiä startupeista pk-yrityksiin ja suuriin globaaleihin toimijoihin.

Team Finland Roadshow jatkaa eri puolille Suomea

Team Finland -päivä oli monelle yritykselle tilaisuus tuoda omaa liiketoimintaansa esille ja saada hyödyllistä tietoa heitä kiinnostavista kohdemarkkinoista.

Tapahtuman jälkeen Suomessa olevat suurlähettiläät ja muut Team Finland -asiantuntijat aloittavat kiertueen eri paikkakunnille. Paikalliset tapahtumat keskittyvät eri markkina-alueisiin, kuten Afrikka, Kaakkois-Aasia ja Australia, Latinalainen Amerikka ja Lähi-Itä.

Esitysaineistot

Lisätietoa