Statsminister Juha Sipilä träffade Mexikos president Enrique Peña Nieto i Mexico City

14.10.2016 9.11

Statsminister Juha Sipilä träffade onsdagen den 12 oktober under sitt besök i Mexiko president Enrique Peña Nieto. Statsminister Sipilä och president Peña Nieto diskuterade relationerna mellan Finland och Mexiko samt ett fördjupat samarbete mellan länderna. Sipilä och Peña Nieto önskade att handelsrelationerna mellan Finland och Mexiko fördjupas ytterligare.

Photon i bildtjänsten Flickr

Läs mer »

Team Finland-tillväxtprogrammens verksamhetsmodell och utvecklingsbehov har utvärderats

4.10.2016 9.34

Team Finland-tillväxtprogrammen erbjuder ett nytt slags verktyg för att främja internationalisering av små och medelstora företag. Resultaten av den utvärdering av tillväxtprogrammen som har publicerats i dag visar att företagen i huvudsak är nöjda med förverkligandet av programmen. Det finns dock betydande skillnader i hur framgångsrika tillväxtprogrammen varit, och verksamhetsmodellen behöver ännu utvecklas.

Läs mer »

Utrikesminister Kai Mykkänens tal vid ambassadörsmöte

26.8.2016 15.46

"Mitt eget mål är att öka antalet företag som bedriver export. I dagens läge bedriver endast 12 procent av de små och medelstora företagen i Finland direkt export. Det är en mycket lägre andel än i det övriga Norden. Här måste det ske en ändring", sade minister Kai Mykkänen vid ambassadörsmötet den 22 augusti 2016.

Läs mer »

Finland presenterar sitt energikunnande på världsutställningen Astana EXPO 2017

2.6.2016 10.40

Finland deltar 10.6-10.9.2017 i världsutställningen Astana EXPO 2017, som arrangeras i Kazakstans huvudstad. På utställningen presenteras framtidens energialternativ. Näringsminister Olli Rehn och utrikeshandels- och utvecklingsminister Lenita Toivakka anser att beslutet om deltagande är en stor gest gentemot finländska företag i energisektorn och energieffektiviteten.

Läs mer »

  Team Finland Flickr-palvelussa Team Finland Facebookissa Team Finland Twitter-palvelussa


@TeamFinland på Twitter

Market opportunities

Vi hjälper företag ut i världen

Vi hjälper företag ut i världen

Vi främjar Finlands och finländska företags framgång i världen. Vi erbjuder information, verktyg och nätverk till stöd för internationaliseringen. Bekanta dig närmare med våra tjänster och ta kontakt. Vi hjälper ditt företag att hitta sin egen väg ut på den internationella marknaden.

Läs mer »

Vi gör Finland känt

Vi gör Finland känt

När Finland har ett gott rykte utomlands är det lättare för finländska företag att internationalisera sig och lättare att locka investeringar till Finland. På webbplatsen This is Finland kan intresserade hitta information om det finländska samhället och om dess styrkor, kultur och människor.

Webbplatsen This is Finland »

Vi lockar investeringar till Finland

Vi lockar investeringar till Finland

Vi främjar investeringar i Finland genom att producera information om Finland och om landets businessmöjligheter för utländska företag. Dessutom utvecklar och samordnar vi det arbete för att locka investeringar som görs i Finland.

Webbplatsen Invest in Finland »