Utrikeshandels- och utvecklingsminister Mykkänen på Team Finland-resa till Förenade Arabemiraten

16.1.2017 10.06

Utrikeshandels- och utvecklingsminister Kai Mykkänen åker den 16–19 januari 2017 på en Team Finland-resa till Förenade Arabemiraten tillsammans med tjugo företag. Företagen representerar huvudsakligen energi- och byggbranschen, inklusive intelligent byggande (smart building). Under besöket strävar man dessutom efter att främja investeringar i Finland.

Läs mer »

Finlandsbilden är enligt en omfattande utredning stabil och positiv

8.12.2016 12.11

Finlands varumärke är det 17:e starkaste bland de 50 länder som behandlades 2016. Finland får mest uppskattning för sin förvaltning medan Finlandsbilden gällande kultur och turism fortfarande kunde förbättras.

Läs mer »

Republikens presidents internationaliseringspris beviljad

15.11.2016 14.03

Republikens president Sauli Niinistö har beviljat årets internationaliseringspris till BlueFors Cryogenics, som specialiserat sig på mätsystem i låga temperaturer, OptoFidelity, som utvecklar system för testning av smarta apparater, samt Rovaniemi stad och Visit Rovaniemi, som marknadsför Rovaniemi och Lappland.

Kall kunskap på hög nivå från Finland till världen

Företag som testar smarta enheter blev teknikjättarnas betrodda partner

Långsiktigt arbete för att locka turister till Rovaniemi och Lappland

Republikens presidents internationaliseringspris, bilder 

Tips för internationalisering från mottagare av internationaliseringspris, video

Läs mer »

Utredning om internationalisering och handelshinder 2016: Företagen tror på internationalisering

9.11.2016 13.13

Tre fjärdedelar av de finländska företagen tror att den internationella affärsverksamhetens betydelse kommer att växa under åren 2016–2018. Den internationella affärsverksamheten blir också mer mångsidig. I och med digitaliseringen, turbulensen i världsekonomin och att nya marknader öppnas har tröskeln för finländska företag att internationaliseras blivit lägre.

Läs mer »

Evenemang

Evenemang på den finska webbplatsen

8.2.
Katso kaikki tapahtumat

  Team Finland Flickr-palvelussa Team Finland Facebookissa Team Finland Twitter-palvelussa


@TeamFinland på Twitter

Market opportunities

Vi hjälper företag ut i världen

Vi hjälper företag ut i världen

Vi främjar Finlands och finländska företags framgång i världen. Vi erbjuder information, verktyg och nätverk till stöd för internationaliseringen. Bekanta dig närmare med våra tjänster och ta kontakt. Vi hjälper ditt företag att hitta sin egen väg ut på den internationella marknaden.

Läs mer »

Vi gör Finland känt

Vi gör Finland känt

När Finland har ett gott rykte utomlands är det lättare för finländska företag att internationalisera sig och lättare att locka investeringar till Finland. På webbplatsen This is Finland kan intresserade hitta information om det finländska samhället och om dess styrkor, kultur och människor.

Webbplatsen This is Finland »

Vi lockar investeringar till Finland

Vi lockar investeringar till Finland

Vi främjar investeringar i Finland genom att producera information om Finland och om landets businessmöjligheter för utländska företag. Dessutom utvecklar och samordnar vi det arbete för att locka investeringar som görs i Finland.

Webbplatsen Invest in Finland »