Business Finland förbättrar servicen till företag

27.10.2017 15.41

Tekes generaldirektör Pekka Soini kommer att fortsätta som generaldirektör för nya Business Finland, när lagen har antagits. Soini arbetar intensivt tillsammans med Pertti Korhonen, som är ordförande för den s.k. förändringsdirektionen för Business Finland.

Läs mer »

IDcontrol: ”Enorm efterfrågan på trygghetstjänster i Sydafrika”

20.10.2017 7.31

Det finländska företaget IDcontrol erbjuder säkerhets- och identifikationslösningar, tillverkar prepaid-kort i Ghana och satsar på att erövra Sydafrika härnäst. Företaget har för avsikt att föra ut sitt passerkontrollsystem både för kontor och bostadshus på den sydafrikanska säkerhetsmarknaden.

Läs mer »

Digiskolan för företagare hjälper Finland att övergå till digital era

24.3.2017 14.31

En digiskola för företagare, som är avsedd för små och medelstora företag, hjälper för sin del Finland i år att övergå till digital era. Projektet Reboot Finlands och Företagarna i Finlands digiskola besöker flera orter runt om i Finland.

Läs mer »

Tekes inleder åtgärder för programmet New Space Economy

30.10.2017 9.10

Efterfrågan på kompetens inom rymdaffärsverksamhet växer globalt. Nu pågår ett nytt världsomfattande brytningsskede där aktörerna, rollerna och sätten för utförande i rymdsektorn förnyas. Syftet med programmet New Space Economy är att utnyttja tillväxtmöjligheterna och föra fram finländsk kompetens internationellt.

Läs mer »

  Team Finland Flickr-palvelussa Team Finland Facebookissa Team Finland Twitter-palvelussa


@TeamFinland på Twitter

Vi hjälper företag ut i världen

Vi hjälper företag ut i världen

Vi främjar Finlands och finländska företags framgång i världen. Vi erbjuder information, verktyg och nätverk till stöd för internationaliseringen. Bekanta dig närmare med våra tjänster och ta kontakt. Vi hjälper ditt företag att hitta sin egen väg ut på den internationella marknaden.

Läs mer »

Vi gör Finland känt

Vi gör Finland känt

När Finland har ett gott rykte utomlands är det lättare för finländska företag att internationalisera sig och lättare att locka investeringar till Finland. På webbplatsen This is Finland kan intresserade hitta information om det finländska samhället och om dess styrkor, kultur och människor.

Webbplatsen This is Finland »

Vi lockar investeringar till Finland

Vi lockar investeringar till Finland

Vi främjar investeringar i Finland genom att producera information om Finland och om landets businessmöjligheter för utländska företag. Dessutom utvecklar och samordnar vi det arbete för att locka investeringar som görs i Finland.

Webbplatsen Invest in Finland »