Pohjoismainen muoti, design ja ruoka kiinnostavat Etelä-Koreassa

21.10.2016 11.22

Lähes 90 pohjoismaista muoti-, design-, sisustus- ja ruokabrändiä yhdistivät voimansa ja markkinoivat tuotteitaan ensimmäisessä yhteisessä Nordic Lifestyle Fair -tapahtumassa 19.-23. lokakuuta Soulissa, Etelä-Koreassa. Mukana on 27 suomalaista brändiä.

Lue lisää »

Mosambik vahvistaa luonnonvarojen käyttöä suomalaisen mallin avulla

21.10.2016 9.41

Mosambikissa otetaan käyttöön Suomessa kehitetty viestintäkonsepti, jonka avulla lisätään päättäjien tietoisuutta ja kiinnostusta metsävarojen käytöstä ja hoidosta. Suomen Metsäyhdistys tuotteisti mallin kymmenen vuotta sitten, ja siitä on luotu vientituote.

Lue lisää »

Asiantuntijat jakavat kansainvälistymisvinkkejään keskustelutilaisuuksissa läpi syksyn

20.10.2016 15.12

Team Finland järjestää syksyn aikana viisi keskustelutilaisuutta, joissa asiantuntijat jakavat vinkkejään kansainvälistyville yrityksille. Tilaisuuksiin voi lähettää kysymyksiä puhelimitse ja chat-palvelun kautta. Ensimmäisenä teemana 26.10. on terveysala ja mukana ovat muun muassa Planmecan hallinto- ja rahoitusjohtaja Veli Mäkelä sekä Method Putkiston kehittäjä Marja Putkisto.

Lue lisää »

Kerro näkemyksesi Team Finlandin kehittämiseksi

24.10.2016 11.58

Vastaa kyselyyn ja kerro, miten Team Finland -verkoston toimintaa tulisi kehittää ja selkeyttää. Pääset kertomaan ajatuksesi omin sanoin ja arvioimaan muiden osallistujien ehdotuksia.

Tästä kyselyyn

Lue lisää »

MATKALLA MAAILMALLE -yritystarinat

Satelliittikartoitusta pikapalveluna

12.10.2016 10.16

Teekkari-ideasta voi syntyä kansainvälistä kasvubisnestä. Espoolaisen Iceye Oy:n satelliittiteknologiaa ja nopeaa kaukokartoitustietoa voidaan hyödyntää muun muassa merenkulussa, ympäristön- ja luonnonmullistusten seurannassa sekä metsien kartoituksessa. Oma satelliitti aiotaan laukaista taivaalle vuonna 2017.

Lue koko tarina »

  Team Finland Flickr-palvelussa Team Finland Facebookissa Team Finland Twitter-palvelussa


Twitter

Markkinoiden mahdollisuudet


Tutustu myös

Autamme yrityksiä maailmalle

Autamme yrityksiä maailmalle

Edistämme Suomen ja suomalaisten yritysten menestymistä maailmalla. Tarjoamme tietoa, työkaluja ja verkostoja kansainvälistymisen tueksi. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä. Autamme yritystäsi löytämään oman polun kansainvälisille markkinoille.

Team Finland lyhyesti »

Teemme Suomea tunnetuksi

Teemme Suomea tunnetuksi

Kun Suomen maine ulkomailla on hyvä, on suomalaisyritysten kansainvälistyminen ja investointien houkuttelu Suomeen helpompaa. This is Finland -sivusto kertoo Suomesta kiinnostuneille yhteiskunnastamme, sen vahvuuksista, kulttuurista ja ihmisistä.

This is Finlandin sivusto »

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Edistämme Suomeen suuntautuvia investointeja tuottamalla tietoa Suomesta ja sen bisnesmahdollisuuksista ulkomaisille yrityksille. Lisäksi kehitämme ja koordinoimme työtä, jota tehdään investointien houkuttelemiseksi.

Invest in Finlandin sivusto »