Palveluviennin rahoitus vaatii luovia ratkaisuja

20.4.2017 14.56

Palveluista on pitkään povattu Suomen viennin pelastajaa. Etenkin tietotekniikkaan liittyvät palvelut ovat kovassa kasvussa, ja niiden osuus on yli 40 prosenttia lähes 18 miljardiin euroon yltävästä palvelujen viennistä.

Lue lisää »

Yrityssopimuksilla lisää vientiä ja investointeja Kiinan ja Suomen välille

5.4.2017 13.27

Suomalaisen vientikaupan ja työpaikkoja Suomeen tuovien ulkomaisten investointien käytännönläheinen edistäminen olivat tavoitteena, kun työ- ja elinkeinoministeriön kansliapäällikkö Jari Gustafsson isännöi keskiviikkona 5.4.2017 Helsingissä allekirjoitustilaisuutta.

Lue lisää »

Suomalaisyritykset avaavat teollisen internetin koko potentiaalin Hannoverissa

31.3.2017 14.55

Kaikkiaan 13 suomalaista teolliseen internetiin keskittyvää yritystä nähdään vuoden 2017 Hannover Messen Suomi-paviljongilla (halli 16, stand D10). Maailman suurimmat teollisuuden teknologian messut kokoavat yhteen tuhansia näytteillepanijoita ja jopa 250 000 vierailijaa Saksan Hannoveriin 24.–28.4.2017.

Lue lisää »

Tekes ja Finpro yhdistetään, ulkoministeriön rooli vienninedistämisessä vahvistuu

28.3.2017 15.40

Innovaatiorahoituskeskus Tekes ja kansainvälistymispalveluja tarjoava Finpro yhdistetään työnimellä Business Finland kulkevaksi uudeksi toimijaksi. Business Finland kokoaa saman katon alle kaikki innovaatiorahoitukseen, vientiin, investointeihin sekä matkailun edistämiseen liittyvät palvelut. Uuteen organisaatioon siirtyy noin 600 asiantuntijaa.

Lue lisää »

MATKALLA MAAILMALLE -yritystarinat

Oy Lifa Air Ltd: Sisäilmaosaaja kasvaa Kiinassa

17.2.2017 12.54

Kiinteistöjen sisäilman puhdistukseen erikoistunut helsinkiläinen Lifa Air on suunnannut jo vuosien ajan pitkäjänteisesti kansainvälisille markkinoille. Laitemyyntiä on jo noin sataan maahan, mutta lupaavimmat kasvumarkkinat Kiinassa ovat vasta avautumassa. Lifa Airin tärkeä kumppani on Team Finland -verkosto.

Lue koko tarina »

  Team Finland Flickr-palvelussa Team Finland Facebookissa Team Finland Twitter-palvelussa


Twitter


Tutustu myös

Autamme yrityksiä maailmalle

Autamme yrityksiä maailmalle

Edistämme Suomen ja suomalaisten yritysten menestymistä maailmalla. Tarjoamme tietoa, työkaluja ja verkostoja kansainvälistymisen tueksi. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä. Autamme yritystäsi löytämään oman polun kansainvälisille markkinoille.

Team Finland lyhyesti »

Teemme Suomea tunnetuksi

Teemme Suomea tunnetuksi

Kun Suomen maine ulkomailla on hyvä, on suomalaisyritysten kansainvälistyminen ja investointien houkuttelu Suomeen helpompaa. This is Finland -sivusto kertoo Suomesta kiinnostuneille yhteiskunnastamme, sen vahvuuksista, kulttuurista ja ihmisistä.

This is Finlandin sivusto »

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Edistämme Suomeen suuntautuvia investointeja tuottamalla tietoa Suomesta ja sen bisnesmahdollisuuksista ulkomaisille yrityksille. Lisäksi kehitämme ja koordinoimme työtä, jota tehdään investointien houkuttelemiseksi.

Invest in Finlandin sivusto »