Reactive Technologies: Energian tuotanto ja kulutus tasapainoon

13.3.2017 11.11

Reactiven tärkeimpiä asiakkaita ovat suuret eurooppalaiset päivittäistavaraketjut, teollisuus, energiatoimittajat sekä kantaverkko-operaattorit. Esimerkiksi ranskalainen hypermarket-ketju Carrefour otti oululaisten kysyntäjoustoratkaisun hiljattain käyttöönsä.

Lue lisää »

Duudsonit esittelevät suomalaisinnovaatioita videokampanjalla

20.2.2017 8.55

Extreme-tempauksistaan tunnetut Duudsonit on valjastettu esittelemään suomalaisia innovaatioita kansainväliselle yleisölle. Videokampanjan tavoitteena on nostattaa tietoisuutta suomalaisesta huippuosaamisesta ja rohkeudesta tehdä asioita toisin. Jäätävän osaamisen lisäksi haluamme kertoa Suomen olevan Euroopan paras innovaatioalusta, jonne kansainväliset toimijat ovat tervetulleita.

Duudsoninkestävä suomalainen terveysteknologia menestyy maailmalla

Suomen arktinen osaaminen jäädyttää Duudsoninkin

Duudsonien tosielämän moottorikelkkavideopeli ”kotkansilmin”

Lue lisää »

Selvityksestä ehdotuksia Team Finlandin terävöittämiseksi

1.3.2017 15.10

Yritysten vientiä ja kansainvälistymistä edistävän Team Finland -verkoston toimintaa voitaisiin kehittää monin tavoin, ilmenee tänään julkistetun selvityksen tuloksista. Jatkossa olisi muun muassa tärkeää kiinnittää aiempaa enemmän huomiota strategisen tason kysymyksiin, selvityksen johtopäätöksissä suositellaan.

Lue lisää »

Ulkoministeriön monipuoliset palvelut yritysten hyödynnettävissä

28.2.2017 16.21

Ulkoministeriön hallinnoima ulkomaanverkosto tarjoaa monipuolisia palveluja suomalaisyritysten kansainvälisen liiketoiminnan edistämiseksi. Lähes sadan edustuston palvelujen ohella yritysten käytettävissä on noin 400 kunniakonsulin asiantuntemus.

Lue lisää »

MATKALLA MAAILMALLE -yritystarinat

Oy Lifa Air Ltd: Sisäilmaosaaja kasvaa Kiinassa

17.2.2017 12.54

Kiinteistöjen sisäilman puhdistukseen erikoistunut helsinkiläinen Lifa Air on suunnannut jo vuosien ajan pitkäjänteisesti kansainvälisille markkinoille. Laitemyyntiä on jo noin sataan maahan, mutta lupaavimmat kasvumarkkinat Kiinassa ovat vasta avautumassa. Lifa Airin tärkeä kumppani on Team Finland -verkosto.

Lue koko tarina »

  Team Finland Flickr-palvelussa Team Finland Facebookissa Team Finland Twitter-palvelussa


Twitter


Tutustu myös

Autamme yrityksiä maailmalle

Autamme yrityksiä maailmalle

Edistämme Suomen ja suomalaisten yritysten menestymistä maailmalla. Tarjoamme tietoa, työkaluja ja verkostoja kansainvälistymisen tueksi. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä. Autamme yritystäsi löytämään oman polun kansainvälisille markkinoille.

Team Finland lyhyesti »

Teemme Suomea tunnetuksi

Teemme Suomea tunnetuksi

Kun Suomen maine ulkomailla on hyvä, on suomalaisyritysten kansainvälistyminen ja investointien houkuttelu Suomeen helpompaa. This is Finland -sivusto kertoo Suomesta kiinnostuneille yhteiskunnastamme, sen vahvuuksista, kulttuurista ja ihmisistä.

This is Finlandin sivusto »

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Edistämme Suomeen suuntautuvia investointeja tuottamalla tietoa Suomesta ja sen bisnesmahdollisuuksista ulkomaisille yrityksille. Lisäksi kehitämme ja koordinoimme työtä, jota tehdään investointien houkuttelemiseksi.

Invest in Finlandin sivusto »