Suomi-päivä Turkey Design -viikolla toi turkkilaisia ja suomalaisia yrityksiä yhteen

13.11.2017 19.57

Istanbulissa Turkey Design -viikon toisena päivänä järjestetty Suomi-päivä oli yleisömenestys. Lütfi Kirdard -kongressikeskuksella vieraili yli 7 953 kävijää päivän aikana.

Lue lisää »

Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnot Ponsselle, iLOQille, Framerylle ja FiBANille

2.11.2017 14.00

Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto on tunnustus suomalaisille, kansainvälisesti menestyneille yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää »

Hallitus antoi lakiesityksen Business Finlandista eduskunnalle

26.10.2017 15.48

Business Finland kokoaisi saman katon alle kaikki nykyiset Finpron ja Tekesin innovaatiorahoitukseen, kansainvälistymiseen ja viennin edistämiseen, Suomeen suuntautuvien ulkomaisten investointien sekä matkailun edistämiseen liittyvät palvelut. Pääjohtajaksi nousee Tekesin nykyinen pääjohtaja Pekka Soini.

Lue lisää »

Kotimainen matkailuala, tartu digitalisaatioon – innovaatiokilpailu avattu

13.10.2017 7.49

Kiinnostus Suomea kohtaan matkailumaana on ollut kovassa kasvussa, mutta suotuisan kehityksen ylläpitämiseksi on tehtävä koko ajan enemmän. Digitalisaatiokehityksen kärkimaana Suomella on mahdollisuus saavuttaa etulyöntiasema tarttumalla matkailussa digitalisaation tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Lue lisää »

  Team Finland Flickr-palvelussa Team Finland Facebookissa Team Finland Twitter-palvelussa


Twitter


Tutustu myös

Autamme yrityksiä maailmalle

Autamme yrityksiä maailmalle

Edistämme Suomen ja suomalaisten yritysten menestymistä maailmalla. Tarjoamme tietoa, työkaluja ja verkostoja kansainvälistymisen tueksi. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä. Autamme yritystäsi löytämään oman polun kansainvälisille markkinoille.

Team Finland lyhyesti »

Teemme Suomea tunnetuksi

Teemme Suomea tunnetuksi

Kun Suomen maine ulkomailla on hyvä, on suomalaisyritysten kansainvälistyminen ja investointien houkuttelu Suomeen helpompaa. This is Finland -sivusto kertoo Suomesta kiinnostuneille yhteiskunnastamme, sen vahvuuksista, kulttuurista ja ihmisistä.

This is Finlandin sivusto »

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Edistämme Suomeen suuntautuvia investointeja tuottamalla tietoa Suomesta ja sen bisnesmahdollisuuksista ulkomaisille yrityksille. Lisäksi kehitämme ja koordinoimme työtä, jota tehdään investointien houkuttelemiseksi.

Invest in Finlandin sivusto »