K-Rauta: Dream Builder tekee remontin helpoksi

10.7.2017 12.04

Tekesin Fiiliksestä fyrkkaa -ohjelman keskeinen tavoite on nostaa asiakkaan tunne liiketoiminnan keskeiseksi tekijäksi. Ohjelmaan osallistuneen K-Raudan Dream Builder -projektissa kehitetään digitaalisia työkaluja, jotka parantavat remonttipalvelun asiakaskokemusta.

Lue lisää »

Papu Design: ”Kasvutavoitteet lähtevät yrityksestä itsestään”

20.6.2017 20.06

Suomalaisen lastenvaatemerkin Papu Designin paidan pesuetiketissä on tilaa kolmen lapsen nimelle.

Lue lisää »

Argentiina kutsuu nyt lähes kaikkia

2.5.2017 13.23

Velkasotkuistaan selvinnyt Argentiina on herättänyt yhä useamman vientiyrityksen kiinnostuksen. Pitkään länsimaisten rahoittajien tavoittamattomissa ollut maa houkuttelee erityisesti energia- ja telealan yrityksiä.

Lue lisää »

Team Finland -roadshow kiertää Suomea

28.4.2017 12.07

Kasvun ja kansainvälistymisen mahdollisuuksista kiinnostuneet yritykset ovat tervetulleita tapaamaan  Team Finlandin asiantuntijoilta ja keskustelemaan kasvusuunnitelmistaan. Katso paikkakunnat ja ohjelma #tiimitavattavissa-sivuilta.

Lue lisää »

MATKALLA MAAILMALLE -yritystarinat

Oy Lifa Air Ltd: Sisäilmaosaaja kasvaa Kiinassa

17.2.2017 12.54

Kiinteistöjen sisäilman puhdistukseen erikoistunut helsinkiläinen Lifa Air on suunnannut jo vuosien ajan pitkäjänteisesti kansainvälisille markkinoille. Laitemyyntiä on jo noin sataan maahan, mutta lupaavimmat kasvumarkkinat Kiinassa ovat vasta avautumassa. Lifa Airin tärkeä kumppani on Team Finland -verkosto.

Lue koko tarina »

  Team Finland Flickr-palvelussa Team Finland Facebookissa Team Finland Twitter-palvelussa


Twitter


Tutustu myös

Autamme yrityksiä maailmalle

Autamme yrityksiä maailmalle

Edistämme Suomen ja suomalaisten yritysten menestymistä maailmalla. Tarjoamme tietoa, työkaluja ja verkostoja kansainvälistymisen tueksi. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä. Autamme yritystäsi löytämään oman polun kansainvälisille markkinoille.

Team Finland lyhyesti »

Teemme Suomea tunnetuksi

Teemme Suomea tunnetuksi

Kun Suomen maine ulkomailla on hyvä, on suomalaisyritysten kansainvälistyminen ja investointien houkuttelu Suomeen helpompaa. This is Finland -sivusto kertoo Suomesta kiinnostuneille yhteiskunnastamme, sen vahvuuksista, kulttuurista ja ihmisistä.

This is Finlandin sivusto »

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Edistämme Suomeen suuntautuvia investointeja tuottamalla tietoa Suomesta ja sen bisnesmahdollisuuksista ulkomaisille yrityksille. Lisäksi kehitämme ja koordinoimme työtä, jota tehdään investointien houkuttelemiseksi.

Invest in Finlandin sivusto »