Kansainvälisistä pk-yrityksistä lähes 60 % uskoo suhdanteiden paranevan

26.9.2016 10.58

Kansainvälisistä pk-yrityksistä lähes 60 prosenttia odottaa suhdanteiden paranevan seuraavan vuoden aikana. Myös liikevaihdon kasvunäkymät ovat kansainvälisillä yrityksillä muuta pk -sektoria valoisammat. Lisäksi noin puolet kansainvälisistä yrityksistä odottaa viennin kasvavan seuraavan vuoden aikana, ilmenee työ- ja elinkeinoministeriön julkistamasta Kansainväliset pk-yritykset -julkaisusta.

Lue lisää »

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Mykkänen yritysdelegaation kanssa Egyptiin

26.9.2016 9.53

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen lähtee yhdessä noin 20 cleantech-, tietoliikenne- ja opetussektorin yrityksen kanssa Team Finland -matkalle Egyptiin 26.–29. syyskuuta. Vierailu on erinomainen tilaisuus esitellä suomalaista huippuosaamista Egyptin 90 miljoonan kuluttajan markkinoilla.

Lue lisää »

Kasvulaina tekee kasvun loikat helpommiksi

22.9.2016 15.35

Viime keväänä käyttöön otettu Finnveran kasvulaina on yksi uusimmista keinoista vastata voimakkaasti kasvavien ja kansainvälistyvien yritysten rahoituspulaan ja niiden kasvun tukemiseen rahoituksen keinoin. Kasvulainalla tarjotaan hankkeisiin rahoituksellista vipua, jonka avulla mukaan lähtisivät helpommin myös markkinaehtoiset rahoittajat.

Lue lisää »

MATKALLA MAAILMALLE -yritystarinat

Ekologista energiantuotantoa kehittyviin maihin

26.9.2016 13.16

Uusiutuvaan energiaan perustuvia sähkönhallinta- ja tuotantojärjestelmiä tarjoava Nocart Oy on ollut monessa suhteessa oman tiensä kulkija. Myös yrityksen räjähdysmäisesti kasvava vienti suuntautuu poikkeuksellisesti lähes pelkästään kehittyviin maihin. Lahtelaisyritys on saanut kansainvälistymiseensä tärkeää tukea Team Finland -verkostolta.

Lue koko tarina »

Uusi palvelu kokoaa yrityksille markkinamahdollisuuksia maailmalta

15.9.2016 12.08

Team Finland on koonnut marketopportunities.fi-palveluun markkinaoivalluksia kansainvälistä kasvua hakeville pk-yrityksille. Palvelussa on tarjolla suomalaisen pk-yrityksen liiketoiminnalle olennaista, markkinakohtaista tietoa niin konkreettisista kysyntätarpeista kuin pidemmän aikavälin markkinoiden muutosilmiöistä.

Lue lisää »

  Team Finland Flickr-palvelussa Team Finland Facebookissa Team Finland Twitter-palvelussa


Twitter


Tutustu myös

Team Finland

Team Finland

Edistämme Suomen ja suomalaisten yritysten menestymistä maailmalla. Tarjoamme tietoa, työkaluja ja verkostoja kansainvälistymisen tueksi. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä. Autamme yritystäsi löytämään oman polun kansainvälisille markkinoille.

Team Finland lyhyesti »

Verkosto

Verkosto

Verkoston ytimen muodostavat työ- ja elinkeinoministeriö, ulkoasiainministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö sekä näiden ohjauksessa olevat organisaatiot, jotka tarjoavat kansainvälistymispalveluja. Maailmalla toimii yli 80 Team Finland -tiimiä.

Team Finland -verkosto »

Team Finlandin tarina

Team Finlandin tarina

Verkosto sai alkunsa 2000-luvun alussa. Tuolloin havahduttiin siihen, että Suomen menestyminen on entistä riippuvaisempaa yritysten kansainvälisestä menestyksestä ja yritykset tarvitsevat yhä valtion apua globaaleilla markkinoilla.

Historiaa »