Ministeri Mykkänen Team Finland -matkalle Arabiemiirikuntiin

16.1.2017 9.46

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen lähtee yhdessä kahdenkymmenen yrityksen kanssa Team Finland -matkalle Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin 16.-19. tammikuuta. Yritykset edustavat pääosin energia- ja rakennusalaa, mukaan lukien älykäs rakentaminen (smart building). Vierailulla pyritään lisäksi edistämään investointeja Suomeen.

Lue lisää »

Brändiryhmä esittää: hyvästä työelämästä kilpailutekijä Suomelle

12.1.2017 12.39

Suomen työelämä on monessa asiassa maailman kärkeä. Työelämän brändiryhmä esittää raportissaan, että hyvästä työelämästä tehdään Suomelle kilpailutekijä, joka houkuttelee maahamme ulkomaisia investointeja ja osaajia sekä edistää yritystemme vientiä.

Lue lisää »

Tukea kansainvälistymiseen tarjolla nyt kaikissa maakunnissa

9.1.2017 9.42

Yritysten apuna kasvussa ja kansainvälistymisessä toimii jatkossa 18 Team Finlandin koordinaattoria eri puolilla Suomea. Vuoden vaihteessa verkosto uudistui ja maakunnat saavat kukin oman koordinaattorinsa. Oman alueesi yhteyshenkilö löytyy täältä.

Lue lisää »

Tekesin rahoituspalveluissa muutoksia vuodenvaihteessa

4.1.2017 10.56

Tekesin rahoituspalveluihin tulee muutoksia vuodenvaihteessa. Kokonaan uutena rahoitustuotte ib audiovisuaalisen alan tuotantokannustin. Lisäksi energiatuki ja laivanrakennuksen innovaatiotuki siirtyvät Ely-keskuksista Tekesiin.

Lue lisää »

MATKALLA MAAILMALLE -yritystarinat

M-Files Oy: Tiedonhallinnan tiennäyttäjällä on kansainvälistyminen verissä

14.7.2016 13.43

Ohjelmistoyritysten on usein suunnattava kansainvälisille markkinoille jo perustamisvaiheessa. Tamperelainen tiedonhallintaan erikoistunut M-Files on hakenut myyntikannuksensa rohkeasti Yhdysvalloista ja Britanniasta. Nyt suuntana ovat Eurooppa ja Aasia.

Lue koko tarina »

  Team Finland Flickr-palvelussa Team Finland Facebookissa Team Finland Twitter-palvelussa


Twitter


Tutustu myös

Autamme yrityksiä maailmalle

Autamme yrityksiä maailmalle

Edistämme Suomen ja suomalaisten yritysten menestymistä maailmalla. Tarjoamme tietoa, työkaluja ja verkostoja kansainvälistymisen tueksi. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä. Autamme yritystäsi löytämään oman polun kansainvälisille markkinoille.

Team Finland lyhyesti »

Teemme Suomea tunnetuksi

Teemme Suomea tunnetuksi

Kun Suomen maine ulkomailla on hyvä, on suomalaisyritysten kansainvälistyminen ja investointien houkuttelu Suomeen helpompaa. This is Finland -sivusto kertoo Suomesta kiinnostuneille yhteiskunnastamme, sen vahvuuksista, kulttuurista ja ihmisistä.

This is Finlandin sivusto »

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Edistämme Suomeen suuntautuvia investointeja tuottamalla tietoa Suomesta ja sen bisnesmahdollisuuksista ulkomaisille yrityksille. Lisäksi kehitämme ja koordinoimme työtä, jota tehdään investointien houkuttelemiseksi.

Invest in Finlandin sivusto »