Vienti ja liikevaihto lisääntyivät 35 % Business Finlandin rahoittamissa pk-yrityksissä

14.2.2018 9.28

Business Finland myönsi viime vuonna suurimman osan rahoituksestaan pienille ja keskisuurille yrityksille. Innovaatiorahoituksella on selvä vaikutus yritysten kansainväliseen menestykseen.

Lue lisää »

Business Finland käynnistää laajan ohjelman tekoälyn ja alustatalouden hyödyntämiseen liiketoiminnassa

5.2.2018 11.57

AI Business -ohjelman tavoitteena on nostaa Suomi maailman parhaaksi paikaksi kehittää ja hyödyntää tekoälyä ja alustataloutta liiketoiminnassa sekä rakentaa tänne globaaleja ekosysteemejä ja testialustoja sijoituksia houkuttelemaan.

Lue lisää »

Smart City Solutions from Finland -julkaisu kokoaa suomalaiset osaajat yhteen

19.1.2018 8.46

Smart City Solutions from Finland -julkaisu kokoaa yhteen laajan kattauksen älykkäiden kaupunkien ratkaisuja, tuotteita ja palveluita.

Lue lisää »

Matkailun digi-innovaatiokilpailun voitto virtuaaliselle kaupunkioppaalle

19.1.2018 13.13

Suomen matkailu kasvaa tällä hetkellä yli 10 prosentin ennätystahtia, mutta alan on oltava hereillä digitaalisuuden nopeassa kehityksessä.

Lue lisää »

  Team Finland Flickr-palvelussa Team Finland Facebookissa Team Finland Twitter-palvelussa


Twitter


Tutustu myös

Autamme yrityksiä maailmalle

Autamme yrityksiä maailmalle

Edistämme Suomen ja suomalaisten yritysten menestymistä maailmalla. Tarjoamme tietoa, työkaluja ja verkostoja kansainvälistymisen tueksi. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä. Autamme yritystäsi löytämään oman polun kansainvälisille markkinoille.

Team Finland lyhyesti »

Teemme Suomea tunnetuksi

Teemme Suomea tunnetuksi

Kun Suomen maine ulkomailla on hyvä, on suomalaisyritysten kansainvälistyminen ja investointien houkuttelu Suomeen helpompaa. This is Finland -sivusto kertoo Suomesta kiinnostuneille yhteiskunnastamme, sen vahvuuksista, kulttuurista ja ihmisistä.

This is Finlandin sivusto »

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Edistämme Suomeen suuntautuvia investointeja tuottamalla tietoa Suomesta ja sen bisnesmahdollisuuksista ulkomaisille yrityksille. Lisäksi kehitämme ja koordinoimme työtä, jota tehdään investointien houkuttelemiseksi.

Invest in Finlandin sivusto »