Midcapeillä on hyvät mahdollisuudet kasvuun ja kansainvälistymiseen

25.5.2018 15.51

Tiesitkö, että midcap-kokoluokan yritykset ovat oikeutettuja suurin piirtein samoihin Team Finland -toimijoiden rahoitus- ja vienninedistämispalveluihin kuin pienet ja keskisuuret yrityksetkin?

Haluamme auttaa midcap-yrityksiä uuteen kasvuun ja kansainvälistymiseen. Ota yhteyttä niin kerromme lisää palveluistamme!

Lue lisää »

Business Finlandin startup-rahoitusta ja Finnveran käyttöpääomalainaa käsi kädessä

10.4.2018 16.25

Rahoituspäällikkö Antti Saloranta kirjoittaa Business Finlandin ja Finnveran yhteistyöstä.

Lue lisää »

Vienti ja liikevaihto lisääntyivät 35 % Business Finlandin rahoittamissa pk-yrityksissä

14.2.2018 9.28

Business Finland myönsi viime vuonna suurimman osan rahoituksestaan pienille ja keskisuurille yrityksille. Innovaatiorahoituksella on selvä vaikutus yritysten kansainväliseen menestykseen.

Lue lisää »

Business Finland käynnistää laajan ohjelman tekoälyn ja alustatalouden hyödyntämiseen liiketoiminnassa

5.2.2018 11.57

AI Business -ohjelman tavoitteena on nostaa Suomi maailman parhaaksi paikaksi kehittää ja hyödyntää tekoälyä ja alustataloutta liiketoiminnassa sekä rakentaa tänne globaaleja ekosysteemejä ja testialustoja sijoituksia houkuttelemaan.

Lue lisää »

  Team Finland Flickr-palvelussa Team Finland Facebookissa Team Finland Twitter-palvelussa


Twitter


Tutustu myös

Autamme yrityksiä maailmalle

Autamme yrityksiä maailmalle

Edistämme Suomen ja suomalaisten yritysten menestymistä maailmalla. Tarjoamme tietoa, työkaluja ja verkostoja kansainvälistymisen tueksi. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä. Autamme yritystäsi löytämään oman polun kansainvälisille markkinoille.

Team Finland lyhyesti »

Teemme Suomea tunnetuksi

Teemme Suomea tunnetuksi

Kun Suomen maine ulkomailla on hyvä, on suomalaisyritysten kansainvälistyminen ja investointien houkuttelu Suomeen helpompaa. This is Finland -sivusto kertoo Suomesta kiinnostuneille yhteiskunnastamme, sen vahvuuksista, kulttuurista ja ihmisistä.

This is Finlandin sivusto »

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Edistämme Suomeen suuntautuvia investointeja tuottamalla tietoa Suomesta ja sen bisnesmahdollisuuksista ulkomaisille yrityksille. Lisäksi kehitämme ja koordinoimme työtä, jota tehdään investointien houkuttelemiseksi.

Invest in Finlandin sivusto »