IDcontrol: ”Turvallisuuspalveluille on valtava kysyntä Etelä-Afrikassa”

19.10.2017 13.46

Turvallisuus- ja tunnistautumisratkaisuja tarjoava IDcontrol tekee prepaid-kortteja Ghanassa ja suunnittelee seuraavaksi Etelä-Afrikan valloitusta. Etelä-Afrikan turvallisuusmarkkinoille yritys aikoo viedä sekä toimisto- että kotitaloihin soveltuvaa kulunvalvontaratkaisuaan.

Lue lisää »

Kotimainen matkailuala, tartu digitalisaatioon – innovaatiokilpailu avattu

13.10.2017 7.49

Kiinnostus Suomea kohtaan matkailumaana on ollut kovassa kasvussa, mutta suotuisan kehityksen ylläpitämiseksi on tehtävä koko ajan enemmän. Digitalisaatiokehityksen kärkimaana Suomella on mahdollisuus saavuttaa etulyöntiasema tarttumalla matkailussa digitalisaation tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Lue lisää »

Kauppapolitiikka-lehti tutustuu mahdollisuuksien Afrikkaan

6.10.2017 12.47

Lokakuun lehdessä teemana on monien mahdollisuuksien Afrikka. Lehdessä pureudutaan muutamaan kiinnostavaan tilannekuvaan suomalaisyritysten onnistumisista eri puolilla suurta maanosaa. Suomalainen osaaminen on hyvin kysyttyä Afrikassa.

Lue lisää »

Tule mukaan Suomi-paviljongille Mobile World Congressiin Barcelonaan!

6.10.2017 10.01

MWC on loistava tilaisuus suomalaisille teknologiayrityksille verkostoitua kansainvälisten päättäjien kanssa ja saada jalka oven väliin seuraavaan isoon diiliin maailmalla!

Lue lisää »

  Team Finland Flickr-palvelussa Team Finland Facebookissa Team Finland Twitter-palvelussa


Twitter


Tutustu myös

Autamme yrityksiä maailmalle

Autamme yrityksiä maailmalle

Edistämme Suomen ja suomalaisten yritysten menestymistä maailmalla. Tarjoamme tietoa, työkaluja ja verkostoja kansainvälistymisen tueksi. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä. Autamme yritystäsi löytämään oman polun kansainvälisille markkinoille.

Team Finland lyhyesti »

Teemme Suomea tunnetuksi

Teemme Suomea tunnetuksi

Kun Suomen maine ulkomailla on hyvä, on suomalaisyritysten kansainvälistyminen ja investointien houkuttelu Suomeen helpompaa. This is Finland -sivusto kertoo Suomesta kiinnostuneille yhteiskunnastamme, sen vahvuuksista, kulttuurista ja ihmisistä.

This is Finlandin sivusto »

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Edistämme Suomeen suuntautuvia investointeja tuottamalla tietoa Suomesta ja sen bisnesmahdollisuuksista ulkomaisille yrityksille. Lisäksi kehitämme ja koordinoimme työtä, jota tehdään investointien houkuttelemiseksi.

Invest in Finlandin sivusto »