Yritykset ja asiantuntijat yhteen Team Finland -päivässä

25.8.2016 18.22

Team Finland -päivä kokosi 250 yritystä sekä kansainvälistymisen asiantuntijoita eri puolilta maailmaa Helsinkiin torstaina 25. elokuuta. Yritykset jututtivat päivän aikana pikatreffeillä muun muassa suurlähettiläitä ja saivat tietoa eri markkinoiden bisnesmahdollisuuksista.

Lue lisää »

Pääministeri Sipilä ideoi kansainvälistymisen mentorointiohjelman pk-yrityksille

26.8.2016 13.19

Pääministeri Juha Sipilä esitti Team Finland -päivässä idean kansainvälistyvien pk-yritysten mentorointiohjelmasta. Pääministerin ehdotus herätti heti vastakaikua.

Lue lisää »

Tutustu Markkinoiden mahdollisuudet -palveluun

24.8.2016 22.45

Palvelu valjastaa Team Finlandin globaalin verkoston markkinaymmärryksen ja liiketoimintaosaamisen suomalaisten pk-yrityksen avuksi. Tarjolla on myyntiliidejä, tietoa liiketoimintamahdollisuuksista ja muutosnäkymistä sekä maakatsauksia.

Lue lisää »

Team Finland -talo Helsingin Ruoholahteen

12.8.2016 12.07

Team Finland -verkostoon kuuluvat Finnvera, Finpro ja Tekes muuttavat 15. elokuuta samoihin tiloihin Helsingin Ruoholahteen. Talossa tulee työskentelemään yli 600 kansainvälistymisen ammattilaista.

Lue lisää »

MATKALLA MAAILMALLE -yritystarinat

Vienti kasvattaa ambulanssivalmistajaa

15.8.2016 13.25

Autojen myyminen alan mekkana tunnettuun Saksaan voi äkkiseltään tuntua järjettömältä idealta. Iisalmelaisen Profile Vehicles Oy:n sitkeys on kuitenkin palkittu. Saksassa menestyminen ja Team Finland -verkosto ovat auttaneet avaamaan ovia ajoneuvovalmistajan viennille eri puolilla maailmaa.

Lue koko tarina »

  Team Finland Flickr-palvelussa Team Finland Facebookissa Team Finland Twitter-palvelussa


Twitter


Tutustu myös

Team Finland

Team Finland

Edistämme Suomen ja suomalaisten yritysten menestymistä maailmalla. Tarjoamme tietoa, työkaluja ja verkostoja kansainvälistymisen tueksi. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä. Autamme yritystäsi löytämään oman polun kansainvälisille markkinoille.

Team Finland lyhyesti »

Verkosto

Verkosto

Verkoston ytimen muodostavat työ- ja elinkeinoministeriö, ulkoasiainministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö sekä näiden ohjauksessa olevat organisaatiot, jotka tarjoavat kansainvälistymispalveluja. Maailmalla toimii yli 80 Team Finland -tiimiä.

Team Finland -verkosto »

Team Finlandin tarina

Team Finlandin tarina

Verkosto sai alkunsa 2000-luvun alussa. Tuolloin havahduttiin siihen, että Suomen menestyminen on entistä riippuvaisempaa yritysten kansainvälisestä menestyksestä ja yritykset tarvitsevat yhä valtion apua globaaleilla markkinoilla.

Historiaa »