Matkailualan kolmelle kasvuohjelmalle jatkorahoitusta

23.6.2016 10.01

Työ- ja elinkeinoministeriö on myöntänyt matkailualan kolmelle Team Finland -kasvuohjelmalle jatkorahoitusta vuodelle 2016. Matkailu tarjoaa Suomelle monia kasvun mahdollisuuksia, toteaa elinkeinoministeri Olli Rehn.

Lue lisää »

FinlandHealth.fi portaali vauhdittaa terveysalan kasvua

20.6.2016 15.57

Suomi on maailman johtavia terveysteknologian kehittäjiä ja Suomeen syntyy digitaalisen terveyden ja hyvinvoinnin startupeja kiihtyvällä vauhdilla. Alan kasvu näkyy myös terveysteknologian viennissä, joka on kasvanut keskimäärin 8 prosenttia vuodessa, ja on nyt lähes kaksi miljardia euroa. Nyt kasvua haetaan houkuttelemalla Suomeen investointeja uuden terveysalan yritykset ja tutkimuksen yhteen kokoavan verkkosivuston avulla.

Lue lisää »

MATKALLA MAAILMALLE -yritystarinat

Robotiikkaosaaja automatisoi nyt apteekkeja

21.6.2016 11.37

Kuopiolaisyritys Newicon toimitti takavuosina robotisoituja tuotantolinjoja muun muassa Nokian tehtaille. Nyt yritys automatisoi lääkehuoltoa kotimaan ohella esimerkiksi Venäjällä, Israelissa ja Iranissa.

Lue koko tarina »

Meriteollisuuden kasvuohjelmalle jatkorahoitusta

15.6.2016 8.37

Työ- ja elinkeinoministeriö on myöntänyt jatkorahoitusta meriteollisuuden Team Finland Maritime and Offshore from Finland -kasvuohjelmalle, joka auttaa suomalaisyrityksiä pääsemään kiinni kansainvälisiin laivahankkeisiin. Alan globaalit näkymät ovat Suomen kannata lupaavia ja paljon positiivisempia kuin miltä muutama vuosi sitten näytti, toteaa elinkeinoministeri Olli Rehn.

Lue lisää »

Lähivuosina yli 70 miljardilla laivatilauksia – suomalaisyritykset mukana rakennustöissä ympäri maailmaa

15.6.2016 12.25

Suomalaisten meriteollisuusyritysten osaamiselle on kysyntää. Finpron arvion mukaan suomalaisille sopivien uusien laivatilausten globaali kokonaisarvo esisopimukset mukaan lukien nousee seuraavan 10 vuoden aikana jo yli 70 miljardiin euroon. Uudet laivatilaukset ja laivojen muutostyöt tarjoavat merkittäviä mahdollisuuksia suomalaiselle meriteollisuudelle ja sen alihankintaketjulle.

Lue lisää »

  Team Finland Flickr-palvelussa Team Finland Facebookissa Team Finland Twitter-palvelussa


Twitter


Tutustu myös

Team Finland

Team Finland

Edistämme Suomen ja suomalaisten yritysten menestymistä maailmalla. Tarjoamme tietoa, työkaluja ja verkostoja kansainvälistymisen tueksi. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä. Autamme yritystäsi löytämään oman polun kansainvälisille markkinoille.

Team Finland lyhyesti »

Verkosto

Verkosto

Verkoston ytimen muodostavat työ- ja elinkeinoministeriö, ulkoasiainministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö sekä näiden ohjauksessa olevat organisaatiot, jotka tarjoavat kansainvälistymispalveluja. Maailmalla toimii yli 80 Team Finland -tiimiä.

Team Finland -verkosto »

Team Finlandin tarina

Team Finlandin tarina

Verkosto sai alkunsa 2000-luvun alussa. Tuolloin havahduttiin siihen, että Suomen menestyminen on entistä riippuvaisempaa yritysten kansainvälisestä menestyksestä ja yritykset tarvitsevat yhä valtion apua globaaleilla markkinoilla.

Historiaa »