Globaali kilpailu haastaa elintarvikeketjun kilpailukyvyn

19.1.2017 15.28

Elintarviketeollisuuden ja -kaupan suhteellinen kustannuskilpailukyky on hyvä ja kannattavuus vertailumaita parempi, ilmenee Suomalaisen elintarvikeketjun menestyksen avaintekijät -tutkimuksesta.  Kotimaisen alkutuotannon kilpailukykyä heikentävät varsinkin pienet tilakohtaiset tuotantovolyymit. Koko elintarvikeketjua haastaa tällä hetkellä eniten nopeasti lisääntyvä kansainvälinen kilpailu.

Lue lisää »

MATKALLA MAAILMALLE -yritystarinat

Peikko Group Oy: Navetanvintiltä globaaliksi vientiyritykseksi

20.1.2017 9.19

Lahtelainen Peikko Group on pitkän linjan perheyritys, joka monen muun suomalaisyrityksen tavoin lähti 1990-luvun vaikeina vuosina kokeilemaan siipiään vientimarkkinoilla. Saksasta ja Pohjoismaista betonirakenteiden liitososien valmistaja on lopulta suunnannut yli 30 eri maahan Team Finlandin asiantuntijoiden, ohjelmien ja kontaktien tuella.

Lue koko tarina »

Ministeri Mykkänen Team Finland -matkalle Arabiemiirikuntiin

16.1.2017 9.46

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen lähtee yhdessä kahdenkymmenen yrityksen kanssa Team Finland -matkalle Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin 16.-19. tammikuuta. Yritykset edustavat pääosin energia- ja rakennusalaa, mukaan lukien älykäs rakentaminen (smart building). Vierailulla pyritään lisäksi edistämään investointeja Suomeen.

Lue lisää »

Brändiryhmä esittää: hyvästä työelämästä kilpailutekijä Suomelle

12.1.2017 12.39

Suomen työelämä on monessa asiassa maailman kärkeä. Työelämän brändiryhmä esittää raportissaan, että hyvästä työelämästä tehdään Suomelle kilpailutekijä, joka houkuttelee maahamme ulkomaisia investointeja ja osaajia sekä edistää yritystemme vientiä.

Lue lisää »

Tukea kansainvälistymiseen tarjolla nyt kaikissa maakunnissa

9.1.2017 9.42

Yritysten apuna kasvussa ja kansainvälistymisessä toimii jatkossa 18 Team Finlandin koordinaattoria eri puolilla Suomea. Vuoden vaihteessa verkosto uudistui ja maakunnat saavat kukin oman koordinaattorinsa. Oman alueesi yhteyshenkilö löytyy täältä.

Lue lisää »

  Team Finland Flickr-palvelussa Team Finland Facebookissa Team Finland Twitter-palvelussa


Twitter


Tutustu myös

Autamme yrityksiä maailmalle

Autamme yrityksiä maailmalle

Edistämme Suomen ja suomalaisten yritysten menestymistä maailmalla. Tarjoamme tietoa, työkaluja ja verkostoja kansainvälistymisen tueksi. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä. Autamme yritystäsi löytämään oman polun kansainvälisille markkinoille.

Team Finland lyhyesti »

Teemme Suomea tunnetuksi

Teemme Suomea tunnetuksi

Kun Suomen maine ulkomailla on hyvä, on suomalaisyritysten kansainvälistyminen ja investointien houkuttelu Suomeen helpompaa. This is Finland -sivusto kertoo Suomesta kiinnostuneille yhteiskunnastamme, sen vahvuuksista, kulttuurista ja ihmisistä.

This is Finlandin sivusto »

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Edistämme Suomeen suuntautuvia investointeja tuottamalla tietoa Suomesta ja sen bisnesmahdollisuuksista ulkomaisille yrityksille. Lisäksi kehitämme ja koordinoimme työtä, jota tehdään investointien houkuttelemiseksi.

Invest in Finlandin sivusto »