Myynnin kehittäminen on kansainvälistyvän yrityksen elinehto

24.8.2017 15.16

Viidennen kerran järjestetyn Team Finland -päivän teema ”Kansainvälinen myynti, vientikaupan rahoitus sekä ulkomaisen rahoituksen hakeminen” houkutteli paikalle paljon yrityksiä. Yritysten ja asiantuntijoiden speed dateja järjestettiin päivän aikana liki 700.

Lue lisää »

Gigglebug Entertainment Oy: Pelistä televisioon

21.8.2017 16.27

Gigglebugin Kikattavasta Kakkiaisesta on kasvanut yksi Suomen menestyksekkäimmistä animaatiosarjoista.

Lue lisää »

Sampo-Rosenlew: Suomalainen leikkuupuimurivalmistaja on matkalla kohti globaalia kärkeä

10.8.2017 16.17

Leikkuupuimureita valmistavan Sampo-Rosenlewin kehitystarina on pala suomalaista teollisuuden historiaa ja samalla tulevaisuutta – yritys tähtää globaalien sadonkorjuukoneiden markkinoiden kärkeen.

Lue lisää »

Team Finland -roadshow kiertää Suomea

28.4.2017 12.07

Kasvun ja kansainvälistymisen mahdollisuuksista kiinnostuneet yritykset ovat tervetulleita tapaamaan  Team Finlandin asiantuntijoilta ja keskustelemaan kasvusuunnitelmistaan. Katso paikkakunnat ja ohjelma #tiimitavattavissa-sivuilta.

Lue lisää »

MATKALLA MAAILMALLE -yritystarinat

Iceye Oy: Satelliittikartoitusta pikapalveluna

10.10.2016 14.07
Teekkari-ideasta voi syntyä kansainvälistä kasvubisnestä. Espoolaisen Iceye Oy:n satelliittiteknologiaa ja nopeaa kaukokartoitustietoa voidaan hyödyntää muun muassa merenkulussa, ympäristön- ja luonnonmullistusten seurannassa sekä metsien kartoituksessa. Oma satelliitti aiotaan laukaista taivaalle vuonna 2017. Lue koko tarina »

  Team Finland Flickr-palvelussa Team Finland Facebookissa Team Finland Twitter-palvelussa


Twitter


Tutustu myös

Autamme yrityksiä maailmalle

Autamme yrityksiä maailmalle

Edistämme Suomen ja suomalaisten yritysten menestymistä maailmalla. Tarjoamme tietoa, työkaluja ja verkostoja kansainvälistymisen tueksi. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä. Autamme yritystäsi löytämään oman polun kansainvälisille markkinoille.

Team Finland lyhyesti »

Teemme Suomea tunnetuksi

Teemme Suomea tunnetuksi

Kun Suomen maine ulkomailla on hyvä, on suomalaisyritysten kansainvälistyminen ja investointien houkuttelu Suomeen helpompaa. This is Finland -sivusto kertoo Suomesta kiinnostuneille yhteiskunnastamme, sen vahvuuksista, kulttuurista ja ihmisistä.

This is Finlandin sivusto »

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Edistämme Suomeen suuntautuvia investointeja tuottamalla tietoa Suomesta ja sen bisnesmahdollisuuksista ulkomaisille yrityksille. Lisäksi kehitämme ja koordinoimme työtä, jota tehdään investointien houkuttelemiseksi.

Invest in Finlandin sivusto »