Asiantuntijat jakavat kansainvälistymisvinkkejään keskustelutilaisuuksissa läpi syksyn

20.10.2016 15.12

Team Finland järjestää syksyn aikana viisi keskustelutilaisuutta, joissa asiantuntijat jakavat vinkkejään kansainvälistyville yrityksille. Tilaisuuksiin voi lähettää kysymyksiä puhelimitse ja chat-palvelun kautta. Syksyn viimeisissä lähetyksissä 8.12. klo 10 alkaen Team Finlandin johtajat keskustelevat siitä, millä strategialla Suomi menestyy tulevina vuosina ja vuosikymmeninä.

Tiedote 26.10.2016: Terveysteknologia tarjoaa mahdollisuuden kansainvälisiin menestystarinoihin
Tiedote 1.11.2016: Yritys, miten viet biotalous- ja cleantech-osaamisesi maailmalle?
Tiedote 15.11.2016: Yritys – vältä virheet ja löydä oikeat kansainväliset markkinat
Tiedote 28.11.2016: Lohkoketjuja ja käyttäjälähtöisiä ratkaisuja – niilläkö maailma valloitetaan?

Katso tallenteet tilaisuuksista täällä

Lue lisää »

Suomalainen muoti ja lifestyle esittäytyvät Soulissa

5.12.2016 15.35

Team Finlandin tämän vuoden muodin ja designin vientitapahtumat huipentuvat 8.-9. joulukuuta Soulissa, Etelä-Koreassa. Finland Lifestyle & Design Fair -tapahtumaan osallistuu 16 suomalaisyritystä, jotka tapaavat ostajia, maahantuojia, jakelijoita ja mediaa tavoitellen jalansijaa Etelä-Korean markkinoilla.

Lue lisää »

Slush kokosi startup-väen Helsinkiin

2.12.2016 13.12

Maailman johtaviin kasvuyritys- ja teknologiatapahtumiin lukeutuva Slush kokosi Helsingin Messukeskukseen 30.11.-1.12. kaikkiaan 17 500 kävijää. Paikalla oli noin 2300 kasvuyritystä, 1100 sijoittajaa ja 600 median edustajaa yli 120 eri maasta. Team Finland esitteli tapahtumassa myös kansainvälistymispalveluitaan.

Slush-kuvia Flickrissä

Lue lisää »

Team Finland uudistaa palveluaan ja toimintamallejaan

22.11.2016 11.30

Team Finland -toiminta uudistuu kahdessa vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa pannaan toimeen toimenpiteet, jotka voidaan toteuttaa nopealla aikataululla. Toisessa vaiheessa Team Finland -työryhmä arvioi mahdollisuuksia rakenteellisiin uudistuksiin, joista hallitus päättää ensi vuoden huhtikuussa pidettävässä puolivälitarkastelussaan.

Lue lisää »

MATKALLA MAAILMALLE -yritystarinat

Tyylitietoinen työasuvalmistaja hakee kasvua kaukomailta ja uusilta toimialoilta

7.10.2016 9.24

Helsinkiläisen Medanta Oy:n mielestä hoitoalan työasut ja potilasvaatteet voivat olla paitsi mukavia ja helppohoitoisia, myös muodikkaita. Kotimaan ohella yritys on löytänyt uusia markkinoita Team Finland -verkoston avulla muun muassa Yhdistyneistä arabiemiirikunnista, Malesiasta ja Singaporesta. Asiakkaita haetaan myös ammattilaiskeittiöistä ja elintarviketeollisuudesta.

Lue koko tarina »

  Team Finland Flickr-palvelussa Team Finland Facebookissa Team Finland Twitter-palvelussa


Twitter

Markkinoiden mahdollisuudet


Tutustu myös

Autamme yrityksiä maailmalle

Autamme yrityksiä maailmalle

Edistämme Suomen ja suomalaisten yritysten menestymistä maailmalla. Tarjoamme tietoa, työkaluja ja verkostoja kansainvälistymisen tueksi. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä. Autamme yritystäsi löytämään oman polun kansainvälisille markkinoille.

Team Finland lyhyesti »

Teemme Suomea tunnetuksi

Teemme Suomea tunnetuksi

Kun Suomen maine ulkomailla on hyvä, on suomalaisyritysten kansainvälistyminen ja investointien houkuttelu Suomeen helpompaa. This is Finland -sivusto kertoo Suomesta kiinnostuneille yhteiskunnastamme, sen vahvuuksista, kulttuurista ja ihmisistä.

This is Finlandin sivusto »

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Edistämme Suomeen suuntautuvia investointeja tuottamalla tietoa Suomesta ja sen bisnesmahdollisuuksista ulkomaisille yrityksille. Lisäksi kehitämme ja koordinoimme työtä, jota tehdään investointien houkuttelemiseksi.

Invest in Finlandin sivusto »