Suomi esittelee energiaosaamistaan Astana EXPO 2017 -maailmannäyttelyssä

26.5.2016 17.37

Suomi osallistuu Kazakstanin pääkaupungissa järjestettävään Astana EXPO 2017-maailmannäyttelyyn. Näyttely esittelee tulevaisuuden energiavaihtoehtoja. Elinkeinoministeri Olli Rehn ja ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Lenita Toivakka pitävät osallistumispäätöstä vahvana kädenojennuksena suomalaisille energia-alan yrityksille ja energiatehokkuudelle.

Lue lisää »

Kauppalehti etsii ja palkitsee kasvajia – Team Finland mukana kasvun kiertueella

3.5.2016 10.00

Kauppalehden Kasvajat -kiertue etsii ja palkitsee jälleen toukokuussa suomalaisia kasvuyrityksiä. Team Finland -toimijat Finnvera, Finpro ja Tekes ovat mukana kasvun kiertueella kertomassa, kuinka voimme auttaa suomalaisyrityksiä kiihdyttämään maailman markkinoille. Ilmoittaudu mukaan maksuttomiin tilaisuuksiin!

Lue lisää »

Kaarinalainen NIT on Lounais-Suomen kovin kasvaja

26.5.2016 17.22

Kaarinalaisyhtiö NIT Naval Interior Team suunnittelee ja toteuttaa muun muassa ravintoloita, kylpyläosastoja ja teknisiä tiloja loistoristeilijöihin ja autolauttoihin. Valtaosa NIT:n liikevaihdosta tulee ulkomailta.

Lue lisää »

Suomalaisessa terveysviennissä avauksia Saudi-Arabiasta Singaporeen

24.5.2016 13.21

Suomalainen terveysvienti jatkaa kansainvälistä kasvuaan ja on noussut Suomen suurimmaksi korkean teknologian vientialaksi. Suomalaisen terveysteknologian vienti rikkoi vuonna 2015 aiemmat ennätykset ja nousi 1,92 miljardiin euroon. Terveysteknologian liiton Fihtan mukaan viennissä oli 6,6 prosenttia kasvua edellisvuoteen verrattuna.

Lue lisää »

Team Finland esittäytyi Teheranissa

26.5.2016 15.18

Kulunut vuosi on tuonut muutoksia Iranin ulkomaankauppaan ja taloussuhteisiin. Iranin 80 miljoonan ostovoimaisen kuluttajan markkinat ovat avautuneet, ja länsimaiset yritykset kilpailevat markkinaosuuksista. Myös suomalaisyritykset ovat heränneet ja havainneet, etteivät Iranin markkinat sijaitse maailman äärissä – maiden välissä on loppujen lopuksi vain yksi yhteinen naapuri ja kauppakumppani, Venäjä.

Lue lisää »


  Team Finland Flickr-palvelussa Team Finland Facebookissa Team Finland Twitter-palvelussa


Twitter


Tutustu myös

Team Finland

Team Finland

Edistämme Suomen ja suomalaisten yritysten menestymistä maailmalla. Tarjoamme tietoa, työkaluja ja verkostoja kansainvälistymisen tueksi. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä. Autamme yritystäsi löytämään oman polun kansainvälisille markkinoille.

Team Finland lyhyesti »

Verkosto

Verkosto

Verkoston ytimen muodostavat työ- ja elinkeinoministeriö, ulkoasiainministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö sekä näiden ohjauksessa olevat organisaatiot, jotka tarjoavat kansainvälistymispalveluja. Maailmalla toimii yli 80 Team Finland -tiimiä.

Team Finland -verkosto »

Team Finlandin tarina

Team Finlandin tarina

Verkosto sai alkunsa 2000-luvun alussa. Tuolloin havahduttiin siihen, että Suomen menestyminen on entistä riippuvaisempaa yritysten kansainvälisestä menestyksestä ja yritykset tarvitsevat yhä valtion apua globaaleilla markkinoilla.

Historiaa »