Energian tuotanto ja kulutus tasapainoon

9.5.2017 13.29

Jos näin ei ole, sähköverkkoon tulee vakavia ongelmia. Ratkaisun tasapainotukseen kehittänyt Reactive Technologies ei ole jäänyt huomaamatta maailmalla – palkintoja ja investointeja on riittänyt.

Lue lisää »

Argentiina kutsuu nyt lähes kaikkia

2.5.2017 13.23

Velkasotkuistaan selvinnyt Argentiina on herättänyt yhä useamman vientiyrityksen kiinnostuksen. Pitkään länsimaisten rahoittajien tavoittamattomissa ollut maa houkuttelee erityisesti energia- ja telealan yrityksiä.

Lue lisää »

Team Finland -roadshow kiertää Suomea

28.4.2017 12.07

Kasvun ja kansainvälistymisen mahdollisuuksista kiinnostuneet yritykset ovat tervetulleita tapaamaan  Team Finlandin asiantuntijoilta ja keskustelemaan kasvusuunnitelmistaan. Katso paikkakunnat ja ohjelma #tiimitavattavissa-sivuilta.

Lue lisää »

Pelialan keskiluokka vahvistui – Tekesin rahoitus tärkeää tulevaisuudessakin

28.4.2017 11.23

Suomen pelialan liikevaihto ja henkilömäärä nousivat vuonna 2016 samalla kun yritysten määrä laski hieman. Työvoima on jälleen alan kasvun pahin pullonkaula.

Lue lisää »

MATKALLA MAAILMALLE -yritystarinat

Oy Lifa Air Ltd: Sisäilmaosaaja kasvaa Kiinassa

17.2.2017 12.54

Kiinteistöjen sisäilman puhdistukseen erikoistunut helsinkiläinen Lifa Air on suunnannut jo vuosien ajan pitkäjänteisesti kansainvälisille markkinoille. Laitemyyntiä on jo noin sataan maahan, mutta lupaavimmat kasvumarkkinat Kiinassa ovat vasta avautumassa. Lifa Airin tärkeä kumppani on Team Finland -verkosto.

Lue koko tarina »

  Team Finland Flickr-palvelussa Team Finland Facebookissa Team Finland Twitter-palvelussa


Twitter


Tutustu myös

Autamme yrityksiä maailmalle

Autamme yrityksiä maailmalle

Edistämme Suomen ja suomalaisten yritysten menestymistä maailmalla. Tarjoamme tietoa, työkaluja ja verkostoja kansainvälistymisen tueksi. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä. Autamme yritystäsi löytämään oman polun kansainvälisille markkinoille.

Team Finland lyhyesti »

Teemme Suomea tunnetuksi

Teemme Suomea tunnetuksi

Kun Suomen maine ulkomailla on hyvä, on suomalaisyritysten kansainvälistyminen ja investointien houkuttelu Suomeen helpompaa. This is Finland -sivusto kertoo Suomesta kiinnostuneille yhteiskunnastamme, sen vahvuuksista, kulttuurista ja ihmisistä.

This is Finlandin sivusto »

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Edistämme Suomeen suuntautuvia investointeja tuottamalla tietoa Suomesta ja sen bisnesmahdollisuuksista ulkomaisille yrityksille. Lisäksi kehitämme ja koordinoimme työtä, jota tehdään investointien houkuttelemiseksi.

Invest in Finlandin sivusto »