Selvitys: Arktisen osaamisen kaupallisen hyödyntämisen esteet pääosin samoja kuin muussa liiketoiminnassa

23.2.2017 10.30

Jos Suomesta halutaan rakentaa arktisen osaamisen Piilaakso tai ”Jäälaakso”, se edellyttää selkeää arktisen osaamisen määrittelyä, muutaman kärkialan valintaa ja tavoitteellista panostamista niiden kehittämiseen osin uudenlaisin tulosperusteisen ja ekosysteemirahoituksen välinein.

Lue lisää »

Duudsonit esittelevät suomalaisinnovaatioita videokampanjalla

20.2.2017 8.55

Extreme-tempauksistaan tunnetut Duudsonit on valjastettu esittelemään suomalaisia innovaatioita kansainväliselle yleisölle. Videokampanjan tavoitteena on nostattaa tietoisuutta suomalaisesta huippuosaamisesta ja rohkeudesta tehdä asioita toisin. Jäätävän osaamisen lisäksi haluamme kertoa Suomen olevan Euroopan paras innovaatioalusta, jonne kansainväliset toimijat ovat tervetulleita.

Lue lisää »

Ulkomaalaisten yöpymiset Suomessa kasvoivat 5,8 miljoonaan vuonna 2016

16.2.2017 13.13

Nopeinta oli kiinalaismatkailijoiden yöpymisten lähes 29 prosentin vuosikasvu. Suomi on tällä hetkellä nosteessa matkailumaana: Suomen vahvuudet osuvat moneen kansainväliseen trendiin, kuten luontoelämyksiin ja hyvinvointimatkailuun.

Lue lisää »

Saksalaisen kauppakamarin ulkomaanverkosto suomalaisyritysten käyttöön

15.2.2017 15.23

Suomalaisille yrityksille avautuu uusi kanava kansainvälisille markkinoille, sillä Saksan kauppakamarin ulkomailla sijaitsevat toimistot palvelevat jatkossa myös suomalaisyrityksiä. Verkosto kattaa 90 maata, yli 130 toimipistettä ja 2000 asiantuntijaa.

Näin hyödynnät saksalaisen kauppakamariverkoston palveluja

Lue lisää »

MATKALLA MAAILMALLE -yritystarinat

Oy Lifa Air Ltd: Sisäilmaosaaja kasvaa Kiinassa

17.2.2017 12.54

Kiinteistöjen sisäilman puhdistukseen erikoistunut helsinkiläinen Lifa Air on suunnannut jo vuosien ajan pitkäjänteisesti kansainvälisille markkinoille. Laitemyyntiä on jo noin sataan maahan, mutta lupaavimmat kasvumarkkinat Kiinassa ovat vasta avautumassa. Lifa Airin tärkeä kumppani on Team Finland -verkosto.

Lue koko tarina »

  Team Finland Flickr-palvelussa Team Finland Facebookissa Team Finland Twitter-palvelussa


Twitter


Tutustu myös

Autamme yrityksiä maailmalle

Autamme yrityksiä maailmalle

Edistämme Suomen ja suomalaisten yritysten menestymistä maailmalla. Tarjoamme tietoa, työkaluja ja verkostoja kansainvälistymisen tueksi. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä. Autamme yritystäsi löytämään oman polun kansainvälisille markkinoille.

Team Finland lyhyesti »

Teemme Suomea tunnetuksi

Teemme Suomea tunnetuksi

Kun Suomen maine ulkomailla on hyvä, on suomalaisyritysten kansainvälistyminen ja investointien houkuttelu Suomeen helpompaa. This is Finland -sivusto kertoo Suomesta kiinnostuneille yhteiskunnastamme, sen vahvuuksista, kulttuurista ja ihmisistä.

This is Finlandin sivusto »

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Houkuttelemme investointeja Suomeen

Edistämme Suomeen suuntautuvia investointeja tuottamalla tietoa Suomesta ja sen bisnesmahdollisuuksista ulkomaisille yrityksille. Lisäksi kehitämme ja koordinoimme työtä, jota tehdään investointien houkuttelemiseksi.

Invest in Finlandin sivusto »